Goud Oud

 

Hoewel elke ontmoeting anders is gaat het vaak om: elkaar als senioren ontmoeten, zingen, koffie, levens-­‐inspiratie en plezier! We zijn er elke eerste donderdag van de maand, om 14:00 uur.

 

De contactgroep is een groep 55-plussers die als regel op de eerste donderdagmiddag in de maand bij elkaar komt. De bijeenkomsten duren als regel twee uur en worden gevuld met een afwisselend programma. Een vast onderdeel daarin is een overdenking naar aanleiding van een bijbelgedeelte. Verder bestaan de programmaonderdelen uit zang, gedichten, verhalen, muzikale bijdragen, quizzen, enz. We nemen ook ruim de tijd om met elkaar van gedachten te wisselen, het is immers een 'contactgroep'. Om dit te bereiken worden twee ruime pauzes ingelast, waarin ook thee of koffie wordt gedronken met iets er bij. De meeste middagen worden met een spelletje bingo afgesloten.

 

Hoogtepunten in het seizoen zijn de Gewestelijke contactdagen. Dan komen we samen met groepen uit Nieuw-Amsterdam, Nieuw-Buinen, Valthermond en Ter Apel bij elkaar.

 

Onze bijeenkomsten zijn beslist niet saai en iedere 55-plusser is dan ook van harte welkom

 

Bent u 55+? Dan bent u ook van harte welkom op onze contactmiddagen!

Verenigingen

 

Zondag:

 

10.00 uur Zondagsschool & Creche

 

18.00 uur Jeugd (Pastorie, 15-18)

 

19.30 uur Young Adults (18+)

 

Woensdag:

 

19.30 uur Ladies with Love

 

Donderdag:

 

14.00 uur Goud Oud

 

Zaterdag:

 

18.45 uur Bidstond