Zondagsschool

 

Elke zondag weet ik dat er mensen op me wachten om aan mij een mooi verhaal te vertellen, om samen met mij te gaan knutselen en om soms een spelletje met me te spelen! Ik vind het ook altijd zo mooi dat ik aan de leiding mag vertellen wat ik de hele week beleefd heb, zoals bijvoorbeeld op school of bij de sportclub. Soms ben ik maar alleen en vind ik dat best spannend, maar toch leer ik zo meer over de Bijbel en over Jezus en kan ik dit weer verder vertellen aan mijn vriendjes en vriendinnetjes.

En als ik iets heb waar ik voor wil bidden, dan mag ik dat zeggen en bidden we er samen voor. Het is gewoon leuk op de zondagsschool, hopelijk komen jullie ook?

 

En gelukkig is het niet alleen op zondag feest, ook mag ik in de laatste week van de zomervakantie in de sporthal komen voor de speelweek! Ook hier mogen we zingen (heel veel), werkjes, naar toneel kijken, sporten en spelletjes spelen! En jaja, we hebben het er maar druk mee, want vorig jaar mochten we als zondagsschool de hoofdrol hebben tijdens de kerstnachtdienst: Kerst voor jong & oud! Het was een groot feest met heel veel mensen! En wat een plezier dat we dit samen met de PKN-kerk mochten doen, hopelijk dit jaar weer! Allemaal leuke manieren om het over God en zijn zoon Jezus te hebben en om dit door te vertellen aan iedereen die er nog niet zo veel van weet, doen jullie allemaal mee?

 

Tijdens de kerkdienst op zondag is er meestal een moment voor ons, kinderen, waarna we naar onze eigen ruimte gaan voor de zondagsschool. Dit merk je vanzelf als je er bent.

Zondagschool kerst film

Verenigingen

 

Zondag:

 

10.00 uur Zondagsschool & Creche

 

18.00 uur Jeugd (Pastorie, 15-18)

 

19.30 uur Young Adults (18+)

 

Woensdag:

 

19.30 uur Ladies with Love

 

Donderdag:

 

14.00 uur Goud Oud

 

Zaterdag:

 

18.45 uur Bidstond